Skip to main content

Candidats

Descobriment i potenciació del talent

Oportunitats altament especialitzats

Ofertes de treball

ETS INFORMÀTIC/A?
UN/A PROFESSIONAL AMB EXPERIÈNCIA?
ESTÀS A L’INICI DE LA TEVA CARRERA PROFESSIONAL?

A continuació, pots explorar els nostres llocs vacants, també els anunciem a la nostra pàgina de LinkedIn i als principals fòrums d’ocupació per al mercat espanyol. En qualsevol cas, estarem més que encantats de rebre el teu currículum a través del formulari que trobaràs a la part inferior d’aquesta pàgina.

Cada feina, com cada persona, és diferent: a nosaltres el que millor se’ns dona és posar el talent adequat al lloc correcte. Tant se val en quin moment professional estiguis ara mateix, t’ajudarem perquè obtinguis el que vols a la teva carrera professional.

Contacta amb els reclutadors  No hi ha arxius carregats

  En aplicació del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual es va obrir el text reintegrat per la Llei de l'Estatut dels comerciants, del Reial decret legislatiu 5/2000, de 4 d'agost, pel qual es va obrir el Text reintegrat per la Llei d'infraccions i sancions en l'ordre social i per la Llei 15/2022, de 12 de juliol, integral per a la igualtat de tracte i la no discriminació, aquesta oferta s'ha d'adreçar a qualsevol persona, sense discriminació de gènere, educació, nacionalitat, etc.

  Si us plau, llegiu atentament la política de privadesa disponible a la pàgina web Privacitat i afegiu al currículum l'autorització per tractar les vostres dades personals, d'acord amb el Reglament UE núm. 679/2016 i la legislació espanyola vigent (Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i garantia dels drets digitals).

  No s'inclouen dades que pertanyen a categories concretes (dades que revelen l'origen racial o ètnic, opinions polítiques, creences religioses o filosòfiques, afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques destinades a identificar de manera única una persona física, dades relacionades amb l'orientació sexual de salut).

  L'informem que no requereix, en la primera fase de recepció de sol·licituds, l'enviament de documents identificatius o altra documentació burocràtica (per exemple, informació personal, dades o codis relatius a sistemes de pagament) i els nostres anuncis mostren sempre una direcció de correu electrònic per rebre sol·licituds amb un dels següents dominis de l'empresa: @pyou.es / @lavoropiu.it

  L'aconsellem prestar especial atenció a qualsevol comunicació que aparentment estigui vinculada a la nostra marca i sol·licitar l'enviament de documents escanejats per participar en seleccions i/o consultes, especialment amb indicacions de correu electrònic amb dominis diferents als esmentats anteriorment. En cas de dubte, posa't en contacte amb nosaltres a través d'un dels nostres canals per obtenir tota la informació necessària.