Skip to main content

Això és el que Pyou pot fer per tu

Àmplia gamma de serveis de reclutament

Pyou assessora i dona suport a les empreses que necessiten nous talents, estratègies de recursos humans i de gestió. Sempre ens esforcem per construir relacions valuoses i duradores amb els nostres clients, per així poder oferir-los l’assistència i l’ajuda que necessiten: si comparteixes amb nosaltres els teus objectius de negoci i les teves estratègies de reclutament, nosaltres ens ocuparem de la resta.

Selecció
especialitzada
de personal

Executive
Search

Reclutament internacional i serveis PEO

Consultoria i assessorament de RRHH

Selecció especialitzada de personal

La capacitat d’identificar, seleccionar i retenir els professionals amb talent que la teva empresa necessita és fonamental perquè el teu negoci creixi.
Pyou t’ajudarà a trobar nou personal amb un procés de reclutament i selecció dedicat. El treball comença amb una anàlisi en profunditat de l’estructura de l’empresa i de les necessitats específiques del sector empresarial en qüestió; això ens permetrà assegurar-nos un alt percentatge de compatibilitat entre els perfils dels candidats i allò que tu, com empresa, estàs buscant. Això vol dir que sempre estaràs tractant amb professionals que coneixen el teu mercat des de dins.

Tenim equips d’assessors i reclutadors especialitzats en diverses indústries i professions, com la tecnologia de la informació, agents comercials, el sector de la salut i farmacèutic, mecànica, enginyeria, embalatge, menjar i beguda, automatització, ceràmica, moda, etc.

En un escenari en què el mercat canvia constantment, el nostre procés de reclutament combina especialització i flexibilitat. La nostra estratègia consisteix a respondre tant a les necessitats de les empreses com a les dels candidats més ben qualificats.

Reclutament internacional i serveis PEO

(Professional Employers Organization)

Pyou us donarà suport en la recerca de professionals fora del vostre país de referència. Podem oferir-te una cobertura global en tots els processos de reclutament gràcies als nostres equips multilingües i multiculturals ubicats a diverses sucursals arreu del món, així com a una àmplia xarxa de contactes i a una base de dades internacional permanentment actualitzada.

A més, amb els nostres serveis PEO farem que sigui més senzill el teu desenvolupament a noves regions, sense complicacions, sense la molèstia i els costos de crear una filial a l’estranger. Podem ajudar-te en els punts següents:

 • Reclutament i contractació d’empleats en àrees on no tens la teva empresa o entitat legal.
 • Gestió de nòmines i d’altres assumptes de l’àmbit dels recursos humans.
 • Compliment de la legislació local, així com altres aspectes importants com assegurances de salut, benestar, gestió de riscos, plans de jubilació, impostos, etc.

Consultoria i assessorament de RRHH

Pyou té una àmplia experiència treballant amb pimes; ajudem els nostres clients a satisfer la demanda d’un creixent mercat de recursos humans amb les eines i solucions següents:

 • Gestió del rendiment
 • Gestió de la diversitat
 • Avaluacions com DISC o Big Five
 • Coaching
 • Avaluació comparativa de pagaments
 • Serveis i anàlisis jurídics
 • Anàlisi de les tendències del mercat del treball
 • Avaluació, gestió i desenvolupament del talent

Si les grans empreses poden utilitzar molts professionals, cadascun amb una especialització diferent, no totes les pimes poden suportar la despesa de posseir un equip tan específic. Gràcies a la consultoria de recursos humans i als instruments d’avaluació de Pyou, podeu obtenir tots els beneficis de manera flexible i eficient.

Per què Pyou és diferent?

El nostre suport en totes les etapes de contractació i serveis de recursos humans és apreciat tant per les empreses com per als candidats allà on operem.
No només oferim serveis de recursos humans; més aviat, oferim solucions i assessorament a persones reals, igual que nosaltres.