Skip to main content

Preguntes freqüents

Pyou respon a les preguntes més freqüents sobre el nostre procés de selecció

M'he de registrar a la pàgina web de Pyou?

Pots enviar-nos la teva candidatura, simplement emplenant el formulari amb la teva informació personal bàsica (Nom, telèfon, correu electrònic i annexant el teu currículum). També ens agradaria que afegissis un breu missatge amb informació addicional sobre la teva candidatura, això ens serà útil per valorar el teu perfil o saber quina és la millor manera d’entrar en contacte amb tu (correu electrònic, telèfon, LinkedIn, els teus horaris, etc.).

Puc buscar llocs de treball jo mateix/a a la pàgina web de Pyou o he de contactar amb l'oficina local de Pyou?

Per descomptat que pots buscar tu mateix! Amb el nostre cercador d’ofertes per paraula clau, ciutat o indústria, pots seleccionar tu mateix les ofertes que més t’interessen. Tot i això, sempre t’aconsellem entrar en contacte amb nosaltres, així podem donar-te una atenció més personalitzada.

Com puc enviar el meu CV?

És molt senzill, només hauràs d’emplenar el senzill formulari per a candidats, a través d’aquest formulari ens pots fer arribar el teu currículum, encara que no hi hagi posicions publicades amb el teu perfil. A continuació t’enviarem un enllaç perquè ens autoritzis a afegir-te a la nostra Base de dades i a contactar-te així que tinguem una posició que s’assembli al teu perfil.

Com funciona el procés de selecció?

Molt senzill!

Fase 1: Ens envies la teva candidatura, llegim el teu currículum i fem una primera valoració del perfil. Si s’alinea amb els requisits d’una vacant, et farem una breu trucada per comprovar el teu interès i disponibilitat per fer una entrevista estructurada.

Fase 2: Realitzaràs una entrevista estructurada amb un reclutador de Pyou (aproximadament 45-60 min). Aquesta serà una entrevista presencial o telemàtica on discutirem la teva experiència i així formar-nos una millor idea del teu recorregut professional i les teves expectatives futures. En aquest moment també et proporcionarem més detalls sobre la posició i l’empresa perquè puguis valorar si realment és l’oportunitat que estàs buscant.

Fase 3: Si és el que busques, presentarem el teu perfil a l’empresa; i si els hi agrada la teva candidatura, us faran una entrevista. Pyou s’encarregarà en tot moment d’acompanyar-te en el procés i sempre estarà a la teva disposició per aclarir qualsevol dubte que pugui sorgir.

Fase 4: Si ets l’escollit/da, Felicitats! T’assessorarem en la fase d’acceptació de la proposta de contracte i primers dies a la teva nova feina. Si no ets l’escollit, et contactarem per explicar-te els motius pels quals no s’ha optat per continuar i orientarem cap a una altra tipologia d’oportunitats o empreses. Sempre hi haurà una altra oportunitat esperant-te!

A Pyou creiem en el motto “la persona giusta al posto giusto”, és a dir, la persona adequada al lloc adequat.

Què he de fer després de lliurar el meu CV o aplicar a una posició?

Esperar! Ho sabem, és difícil esperar, però la lectura de CV i anàlisi de perfils és una feina que requereix temps. Els reclutadors de Pyou llegeixen amb atenció i analitzen els currículums i la trajectòria personal dels candidats per trobar la millor parella entre candidat i empresa.

Si has enviat el teu currículum, i creus que ets el candidat ideal per a una posició, pots esperar una resposta en dues setmanes. Passat aquest temps, si no us hem contactat, podeu trucar-nos o enviar-nos un correu electrònic.

Com puc saber l'estat de la meva candidatura?

Si has passat la primera fase, és a dir que hi ha una vacant que coincideix amb el teu perfil, vol dir que un reclutador de Pyou t’ha trucat, la teva persona de contacte et mantindrà sempre informat de l’estat de la teva candidatura. Tot i això, entenem que les situacions poden canviar, per tant, sempre pots trucar-nos i t’actualitzarem encantats.

Quins serveis ofereix Pyou per a empreses?

Pyou t’ofereix una selecció de serveis molt extensos, com a empresa pots triar les prestacions que més s’ajustin a les vostres necessitats en cada moment.

Des de la selecció de personal especialitzada, cerca d’executius, reclutament internacional i serveis de PEO (organització professional d’ocupadors) fins a serveis de consultoria i assessorament de recursos humans: anàlisi del mercat local, anàlisi del mercat internacional, tendències del mercat laboral , serveis legals, gestió del talent, avaluació comparativa de salaris, etc.