Skip to main content

Uneix-te a Pyou

Som un grup de persones repartides a diferents llocs del món amb la mateixa passió, per la qual cosa fem: reduir la distància que separa empreses i candidats perquè el món del treball sigui més senzill i divertit

Experts en persones: Assessors de recursos humans, reclutadors, experts sobre el terreny, professionals de vendes i assessors de suport administratiu treballen junts perquè els processos que formen part de les nostres solucions siguin fluids. A la nostra seu central, a Bolonya, tots els equips corporatius treballen per dur a terme la nostra missió: finances, màrqueting, equips de vendes estratègiques, recursos humans, gestió de candidats, departament de tecnologia de la informació, etc.

Durant els anys, la baixa rotació de personal ens ha convertit en una gran família: un lloc on la teva veu serà escoltada, on sentiràs el poder del canvi. La classe d’energia que fa que els somnis es facin realitat. Som una empresa respectuosa amb les dones i les famílies, que ofereix oportunitats de creixement i polítiques de benestar efectives. És un ambient de treball dinàmic i transparent, amb gent agradable on mai no t’avorreixes. El diàleg entre càrrecs directius i col·laboradors és continu: cada nova iniciativa duta a terme té el propòsit d’impactar de manera positiva a la societat.

TENIM MÉS DE 20 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Els nostres equips es componen de persones que porten amb nosaltres des dels inicis de Pyou, així com de molts joves professionals amb diferents bagatges que s’han incorporat els darrers anys. Des del primer dia tots els nostres empleats reben una formació continuada que els permet oferir un assessorament especialitzat.

Si t’uneixes a nosaltres, treballaràs en una empresa estable i estructurada, amb una mentalitat flexible i una base de clients considerable. Fins i tot quan els ocupadors són els nostres clients, el nostre enfocament sempre està orientat als candidats.

Operem com una empresa local amb una visió equilibrada del món. Actualment, estem creixent a Itàlia i tenim sucursals de Pyou ubicades a Londres, São Paulo, Hong Kong i ara també a Barcelona. A més, ens estem preparant per a una expansió a nivell europeu, per tant, estem buscant persones que vulguin enfortir el nostre projecte amb el seu coneixement i experiència. Compartirem amb tu les nostres metodologies, valors i objectius perquè junts puguem continuar fent que el món del treball sigui més habitable.

Posa’t en contacte amb nosaltres!

Envia el teu CV amb una breu explicació dient-nos els motius pels quals vols unir-te al nostre equip i en quines àrees creus que podries contribuir més. Et respondrem com més aviat millor.

Uneix-te ara


  No hi ha arxius carregats

  En aplicació del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual es va obrir el text reintegrat per la Llei de l'Estatut dels comerciants, del Reial decret legislatiu 5/2000, de 4 d'agost, pel qual es va obrir el Text reintegrat per la Llei d'infraccions i sancions en l'ordre social i per la Llei 15/2022, de 12 de juliol, integral per a la igualtat de tracte i la no discriminació, aquesta oferta s'ha d'adreçar a qualsevol persona, sense discriminació de gènere, educació, nacionalitat, etc.

  Si us plau, llegiu atentament la política de privadesa disponible a la pàgina web Privacitat i afegiu al currículum l'autorització per tractar les vostres dades personals, d'acord amb el Reglament UE núm. 679/2016 i la legislació espanyola vigent (Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i garantia dels drets digitals).

  No s'inclouen dades que pertanyen a categories concretes (dades que revelen l'origen racial o ètnic, opinions polítiques, creences religioses o filosòfiques, afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques destinades a identificar de manera única una persona física, dades relacionades amb l'orientació sexual de salut).

  L'informem que no requereix, en la primera fase de recepció de sol·licituds, l'enviament de documents identificatius o altra documentació burocràtica (per exemple, informació personal, dades o codis relatius a sistemes de pagament) i els nostres anuncis mostren sempre una direcció de correu electrònic per rebre sol·licituds amb un dels següents dominis de l'empresa: @pyou.es / @lavoropiu.it

  L'aconsellem prestar especial atenció a qualsevol comunicació que aparentment estigui vinculada a la nostra marca i sol·licitar l'enviament de documents escanejats per participar en seleccions i/o consultes, especialment amb indicacions de correu electrònic amb dominis diferents als esmentats anteriorment. En cas de dubte, posa't en contacte amb nosaltres a través d'un dels nostres canals per obtenir tota la informació necessària.