Skip to main content

Lavoropiù celebra la Convenció 2022

Al juliol, alguns dels nostres companys de Pyou van assistir a la Convenció anual del nostre Grup a Bolonya, Itàlia. La Convenció d’aquest any va ser extraordinària perquè va celebrar els 25 primers anys d’activitat de Lavoropiù SpA, i va ser la primera després de dos anys d’absència forçosa a causa de la pandèmia.

ID:Day25 va ser el nom escollit per a l’ocasió, que fa referència al tema central de tots els actes realitzats durant la Convenció: la nostra #identitat. Dos dies seguits celebrant i reconeixent els valors i principis que han guiat el nostre grup durant aquests 25 anys. Parlem de models de negocis, compromís amb la sostenibilitat, inclusió, esport, cultura i reputació de marca a través de testimonis de companys i convidats molt especials.

Els companys de Pyou van arribar per a un Tour especial de quatre dies abans del cap de setmana de la Convenció. Van tenir l’oportunitat de visitar la seu del Grup Lavoropiù i les nostres sucursals operatives a Bolonya. També van participar en reunions organitzades explícitament per reunir les forces de Vendes i de Recursos Humans italianes i estrangeres. Va ser una oportunitat fantàstica perquè els membres de Pyou es coneguessin en persona i coneguessin els seus companys italians.

Es van compartir jornades d’intercanvi humà valuoses i, sobretot, professional.

Aquests dies van deixar clar que les diferències culturals i lingüístiques i la distància geogràfica no impedeixen que ens reconeguem en una identitat comuna. Una identitat basada en valors compartits, passió, compromís i experiència.

A la Convenció, anunciem oficialment el nostre pla d’expansió internacional. Pyou està creixent ràpidament i el nostre equip està augmentant a sucursals i col·legues: no podem estar més orgullosos.