Skip to main content

Potenciant el talent dels esports italians: el rol de Lavoropiù en la promoció de l’excel·lència i l’enfortiment de les comunitats

Potenciant el talent dels esports italians: el rol de Lavoropiù en la promoció de l'excel·lència i l'enfortiment de les comunitats

Al nostre Grup, estem orgullosos no sols de proporcionar solucions laborals de qualitat, sinó també del nostre ferm compromís de recolzar l’esport a Itàlia. Creiem que l’esport exerceix un paper fonamental en la unió de comunitats, fomentant la companyonia i promovent un estil de vida saludable. És per això que patrocinem i donem suport activament a alguns dels equips esportius més destacats d’Itàlia, com el Bologna FC 1909, la Federació Italiana de Tennis i l’equip de voleibol Imoco de Conegliano (TV).

Patrocini Bologna FC 1909

Lavoropiù té l’orgull de ser el patrocinador del Bologna FC 1909, un dels equips de futbol més emblemàtics i estimats de la regió d’Emília-Romanya, a Itàlia. Aquesta associació reflecteix el nostre compromís infrangible de donar suport als equips esportius locals i promoure la cultura esportiva a la comunitat.

La nostra col·laboració amb el Bologna FC 1909 té una història que es remunta a la temporada 2008-2009. Des de llavors, any rere any, hem enfortit la nostra relació, enriquint-la amb noves emocions i aconseguint importants fites junts. Aquesta aliança històrica amb el Bologna FC 1909 és un testimoniatge del nostre profund compromís amb el desenvolupament econòmic, social i cultural de la regió de Bolonya.

Com a part del nostre patrocini, el logotip de Lavoropiù es mostra amb orgull a la màniga esquerra de la icònica samarreta vermella i blava del Bologna FC 1909. Aquest espai destacat en l’equipació de l’equip reforça encara més la nostra associació i mostra el nostre suport constant al club i els seus seguidors.

A més del patrocini de la samarreta, Lavoropiù també té l’honor de ser el proveïdor oficial d’Hostess i Steward per a les Àrees d’Hospitality a l’estadi Renato Dall’Ara. Com a empresa compromesa amb oferir serveis d’alta qualitat, ens enorgulleix formar part de l’experiència dels aficionats al futbol, assegurant que gaudeixin d’un entorn segur i agradable als esdeveniments esportius.

Bologna FC 1909

Més enllà de la relació comercial, allò que realment ens uneix són els valors compartits de passió, compromís, treball en equip, determinació i joc net. Aquests valors inspiren els nostres professionals cada dia, sigui al camp o en les nostres operacions diàries. Creiem que hi ha moltes similituds entre la vida d’un equip esportiu i una empresa com ara Lavoropiù, que presta serveis. Enfrontem desafiaments setmanals i requerim dedicació i motivació per tenir èxit.

Al llarg dels anys, nombroses iniciatives han enfortit encara més l’enllaç entre les nostres dues organitzacions. Des de l’organització d’esdeveniments previs al partit durant Matchday Sponsor al Dall’Ara Stadium fins a la participació d’alguns jugadors del primer equip al nostre projecte “Bologna ci sta a cuore”, en què donem desfibril·ladors a tots els gimnasos escolars de l’àrea de Bolonya. Aquestes iniciatives exemplifiquen el nostre compromís de tenir un impacte positiu a la comunitat.

A més, Lavoropiù es va enorgullir de ser el patrocinador del partit del recent partit entre Bolonya i Roma el diumenge 14 de maig. Com a patrocinador de la jornada, vam contribuir a l’emoció i l’energia que van envoltar el partit. Va ser un joc emocionant que va mostrar les habilitats i la determinació de tots dos equips, deixant una impressió duradora a tots els involucrats. Ens sentim honrats de donar suport al Bologna FC 1909 i ser part d’aquests moments memorables al viatge.

Un dels nostres projectes més innovadors és “Match Your Talent”, el nostre programa de talent, que ofereix als participants l’oportunitat única de passar un dia amb els professionals del Bologna FC. És una experiència d’aprenentatge estimulant i excepcional que permet a les persones presenciar el funcionament entre bastidors d’un club de la Sèrie A de prestigi. A més, mitjançant el projecte #WeAreUkraine, creat en col·laboració amb la Divisió 5 de Futbol Italiana i el Municipi de Bolonya, vam tenir l’honor de donar la benvinguda a la selecció nacional femenina de futbol sala d’Ucraïna per a una visita guiada especial a l’estadi Dall ‘Ara.

La nostra associació amb Bologna FC 1909 és un testimoni de la visió compartida, el respecte mutu i el creixement continu que hem aconseguit junts. Esperem molts anys més de col·laboració i assolir un èxit encara més gran a mesura que ens esforcem per marcar una diferència a la nostra comunitat.

Patrocini de la Federació Italiana de Tenis: el compromís de Lavoropiù de donar suport a l’excel·lència del tenis italià

La nostra passió per l’esport va més enllà del futbol. Lavoropiù s’enorgulleix de ser patrocinador de l’equip nacional italià de tenis, exercint un paper important en l’escena internacional del tenis. L’associació amb la Federazione Italiana Tenis és vàlida fins a finals de 2024, amb el nostre logotip present a la indumentària i la banqueta de l’equip durant els partits oficials.

Aquesta associació estratègica va ser anunciada durant el debut de la Selecció Italiana de Tenis a la Copa Davis, celebrada a Bolonya. L’equip, compost per Matteo Berrettini, Simone Bolelli, Fabio Fognini, Lorenzo Musetti i Jannik Sinner, capitanejat per Filippo Volandri, és una inspiració per als joves atletes de tot Itàlia. El suport de Lavoropiù a la Selecció Italiana de Tenis és un testimoni dels nostres valors de determinació, preparació, respecte per les regles i joc net.

Copa Davis Italia

Copa Davis Italia

Creiem que els esports tenen un paper vital en la promoció d’un estil de vida saludable i en la unió de les comunitats. El nostre patrocini de l’equip nacional italià de tenis és una de les maneres com ens comprometem a donar suport als esports italians. A través d’aquesta associació, el nostre objectiu és inspirar la pròxima generació de tenistes, promovent l’excel·lència als esports a tot Itàlia.

Patrocini Imoco Volley Conegliano – Lavoropiù dóna suport a l’excel·lència del voleibol femení

Lavoropiù s’enorgulleix de patrocinar Imoco Volley Conegliano, un equip de voleibol femení amb un rècord de quatre campionats consecutius i un cinquè la temporada 2021-2022. La seva associació reflecteix la dedicació de Lavoropiù a la promoció de l’esport a Itàlia. Prosecco DOC Imoco Volley té una història il·lustre, amb 6 títols Scudetto, una victòria a la Lliga de Campions, 2 Campionats del Món de Clubs, 5 victòries a la Coppa Itàlia i 6 victòries a la Supercoppa Italiana. A la temporada actual, ja ha assegurat 4 trofeus, inclòs el Lliga de Campions CEV femení 2022-23. L’èxit de l’equip destaca l’habilitat de les jugadores i l’experiència de Santarelli. El patrocini de Lavoropiù inclou el seu logotip a les samarretes i a la pista de Palaverde. L’associació entre Lavoropiù i Prosecco DOC Imoco Volley continuarà la temporada que ve.

FORÇA PANTERE!

Lavoropiù proudly sponsors Imoco Volley Conegliano

Lavoropiù proudly sponsors Imoco Volley Conegliano

Invertir en el futur dels esports italians

A Lavoropiù, creiem a invertir en el futur dels esports italians, fomentant i recolzant programes per a joves. El nostre compromís és patrocinar diverses iniciatives dissenyades per encoratjar els joves atletes a perseguir els seus somnis i desenvolupar les seves habilitats, brindant-los els recursos i oportunitats necessaris per sobresortir en els esports que triïn.

Estem dedicats a continuar el nostre suport als esports italians, promovent una competència sana i fomentant un fort sentit de comunitat a tot el país. A través dels nostres diversos patrocinis i iniciatives, busquem tenir un impacte durador al món de l’esport a Itàlia, inspirant la generació següent d’atletes a assolir les estrelles.

A Lavoropiù, ens enorgulleix de compartir la nostra passió per l’esport amb la nostra comunitat i més enllà. Segueix-nos per obtenir més actualitzacions sobre els nostres patrocinis i iniciatives esportives. Continuarem compromesos a impulsar l’esport a Itàlia i treballar per oferir oportunitats als joves atletes perquè puguin assolir el seu màxim potencial. Junts construirem un futur brillant per a l’esport italià.