Skip to main content

Pyou a l’Smart City Expo: Compromesos amb l’Urbanisme Intel·ligent

Smart City Expo World Congress Compromesos amb l'Urbanisme Intel·ligent

A Pyou, estem emocionats de compartir les nostres experiències al recent Smart City Expo World Congress, un esdeveniment global que va tenir lloc al recinte de la Gran Via de Barcelona del 7 al 9 de novembre. La nostra participació en aquest important esdeveniment reflecteix la missió que hem tingut des de la nostra fundació a Barcelona el 2022: impulsar un creixement urbà, intel·ligent i sostenible a través de solucions innovadores a l’àmbit dels Recursos Humans.

 

L’Essència de l’Smart City Expo World Congress

L’Smart City Expo World Congress, celebrat a Barcelona des del 2011, és molt més que una conferència; és l’epicentre de la innovació urbana global. Aquest any, sota el tema “Una Nova Era Urbana”, l’esdeveniment va atreure experts, representants de ciutats i empreses de tot el món, proporcionant una plataforma ideal per explorar noves tecnologies, estratègies i idees adreçades a millorar la vida urbana. Com a centre d’aquests avenços d’avantguarda, Expo ens va permetre exhibir les nostres contribucions al desenvolupament de ciutats intel·ligents enmig d’una comunitat vibrant i progressista.

 

Sorgeix Una Nova Era Urbana

En una època on les ciutats es converteixen en l’epicentre de la població mundial, l’Smart City Expo World Congress ha emergit com un punt de trobada essencial per a la digitalització i el desenvolupament sostenible dels entorns urbans. Aquest any, l’esdeveniment va posar el focus a impulsar un futur urbà prometedor, ressaltant visions d’un món més sostenible i just, i va donar origen a innovadors models de negoci i col·laboracions. L’Smart City Expo 2023 es va posicionar com una plataforma extraordinària per presentar solucions avançades que estan modelant la nova era de les ciutats, contribuint que aquestes es converteixin en llocs més segurs, verds i eficients. Combinant debats i casos pràctics, l’esdeveniment va oferir una visió completa dels reptes i els progressos en l’àmbit del desenvolupament urbà.

 

La nostra Visió de la Innovació Urbana

A Pyou ens situem a l’avançada de la tecnologia de Recursos Humans, comprometent-nos plenament amb el desenvolupament de ciutats intel·ligents. El nostre enfocament transcendeix els mètodes tradicionals de RH centrant-nos a fomentar talents essencials per al canvi urbà. La nostra presència activa a l’Expo és un reflex clar d’aquesta dedicació. Som conscients que el concepte de Ciutat Intel·ligent demana un tipus de talent innovador i únic. Per això, a Pyou proporcionem serveis de RH innovadors i eficaços, preparats per potenciar els professionals del dinàmic sector de les ciutats intel·ligents.

 

Congrés, Expo i Esdeveniments Paral·lels

L’estructura de l’esdeveniment va abastar tres àrees principals:

 • Congrés: Un programa de tres dies amb algunes de les ments més brillants en desenvolupament urbà, oferint perspectives i millors pràctiques per a la transformació intel·ligent.
 • Expo: Un mercat perquè empreses i organitzacions globals interactuïn amb professionals de tot el món i mostrin projectes i solucions intel·ligents d’avantguarda.
 • Esdeveniments Paral·lels i Activitats: Activitats i tallers seleccionats que amplien el programa, abordant desafiaments concrets i facilitant el pas del diàleg a l’acció.

 

SCEWC23: Un Gran Aparador en Xifres

El SCEWC23 no va ser només una conferència; va ser un testimoniatge de l’escala colossal i l’impacte de la innovació urbana avui dia. Aquí tens una ullada de l’esdeveniment en números, mostrant la seva magnitud i abast global:

 • 25.300 assistents presencials: Aquesta impressionant assistència indica l’interès global en les solucions per a ciutats intel·ligents i l’entusiasme dels professionals de diversos sectors per participar, aprendre i col·laborar.
 • 1,106 expositors: Des d’empreses emergents fins a gegants tecnològics consolidats, una àmplia gamma d’empreses van presentar les darreres innovacions, oferint una visió panoràmica de l’estat actual i el potencial futur de la tecnologia urbana.
 • 577 ponents: Líders de pensament, innovadors, responsables polítics i urbanistes de tot el món van compartir les seves idees, convertint l’esdeveniment en un gresol d’idees i estratègies per al desenvolupament de ciutats intel·ligents.
 • Representació de més de 800 ciutats: Reflectint la universalitat dels reptes i solucions urbans, els participants de més de 800 ciutats van aportar perspectives i experiències diverses.
 • Delegats de més de 140 països: Aquesta participació global subratlla la rellevància universal del moviment de les ciutats intel·ligents, traspassant fronteres geogràfiques i culturals.
 • 273 sessions en total: L’àmplia gamma de sessions va cobrir una varietat de temes, des de la planificació urbana sostenible i la infraestructura intel·ligent fins a la IA a la governança de la ciutat i solucions de mobilitat verda.

Aquesta massiva trobada a l’SCEWC23 va ser un clar indicador de la creixent importància de la innovació urbana en la configuració del futur de les ciutats. Va presentar una convergència única de visions, desafiaments i aspiracions de tot el món, assentant les bases per a idees i col·laboracions transformadores.

 

Plaça de la Innovació: On es Forma el Matí

Un punt destacat de l’Expo per a nosaltres va ser la Plaça de la Innovació. Aquest espai dinàmic per a corporacions internacionals, emprenedors i innovadors va ser on ens vam involucrar en l’ecosistema vibrant, mostrant les nostres darreres tecnologies i solucions de RH establint xarxes amb col·legues i absorbint tendències emergents en el desenvolupament urbà. Participem en diverses sessions i xerrades enfocades a diferents aspectes del desenvolupament urbà. Els nostres representants van contribuir a discussions sobre la planificació de ciutats sostenibles, el paper dels RH a les ciutats intel·ligents i la integració de la tecnologia en la gestió urbana, compartint els nostres coneixements i aprenent d’experts globals.

 

La nostra Contribució al Desenvolupament Urbà Sostenible

La sostenibilitat és un tema central per a nosaltres, i ens vam enorgullir de demostrar el nostre compromís amb les pràctiques de RH ecològiques a l’Expo. Emfatitzem com una gestió responsable del talent pot contribuir significativament a la construcció d’entorns urbans més verds i sostenibles.

 

Oportunitats de Networking i Col·laboració

Aprofitem l’Expo com una oportunitat d’or per expandir la nostra xarxa, interactuant amb líders globals en desenvolupament urbà i tecnologia intel·ligent. Aquestes interaccions són inavaluables per millorar les nostres ofertes i el nostre impacte en el desenvolupament de ciutats intel·ligents.

 

El Futur de les Expos de Ciutats Intel·ligents

Mirant cap al futur, l’Smart City Expo és un moviment global en constant creixement, expandint-se a diverses ciutats a tot el món. Cada edició local està adaptada a les necessitats i interessos específics de la vostra regió, oferint-nos noves oportunitats de compromís i aprenentatge. Els congressos futurs inclouen:

 • Doha, Qatar: 3a Edició, 29 – 30 de novembre de 2023
 • Riad, Aràbia Saudita: 1a Edició, 12 – 13 de febrer de 2024
 • Mèrida, Mèxic: 9a Edició, 27 – 29 de febrer de 2024
 • Curitiba, Brasil: 5a Edició, 20 – 22 de març de 2024
 • Nova York, EUA: 3a Edició, 22 – 23 de maig de 2024
 • Santiago de l’Estero, Argentina: 3a Edició, 26 – 28 de juny de 2024
 • Bogotà, Colòmbia: 2a Edició, 25 – 27 de setembre de 2024

Aquests esdeveniments ens ofereixen una plataforma per continuar el nostre viatge global a la contribució al desenvolupament de ciutats intel·ligents i estem emocionats de ser part d’aquesta innovació contínua.

 

Mirant cap al futur: el nostre full de ruta per al creixement urbà intel·ligent

Després de la nostra participació en l’Expo, hem consolidat la nostra visió de futur. El nostre pla d’acció contempla incorporar tecnologies d’avantguarda als nostres serveis de Recursos Humans, posant èmfasi en solucions basades en dades i reforçant la nostra contribució al desenvolupament d’ecosistemes urbans, resilients i intel·ligents. En acabar l’Expo, la nostra determinació a promoure ciutats intel·ligents i sostenibles s’ha reforçat encara més. Les solucions innovadores que oferim a l’àmbit dels Recursos Humans van més enllà de la millora dels entorns urbans; estan modelant activament el futur del treball en el context de les ciutats intel·ligents.