Skip to main content

Sobre nosaltres

En Pyou som persones com Tu

Són les persones les que poden canviar el món

Intentem fer aquest canvi posant en contacte el candidat ideal amb l’oportunitat perfecta. Aquests són els nostres valors: orientació als resultats, integritat i compromís. Aquests valors són alhora una motivació i un punt de referència per a tot allò que fem.

El món del treball està en constant evolució; Pyou entén la naturalesa d’aquesta transformació i la necessitat de flexibilitat per continuar oferint les millors solucions tant a empreses com a empleats. L’entusiasme i la professionalitat guien tots els nostres serveis de recursos humans. Ens comprometem a identificar les millors solucions mitjançant:

  • Un enfocament intel·ligent i original
  • Competència i experiència contrastades
  • Flexibilitat
  • Solucions a mida

La nostra història, la nostra experiència

Pyou és la projecció internacional de Lavoropiù, una de les empreses italianes més conegudes al sector del reclutament i la consultoria de recursos humans; amb seu a Bolonya (Itàlia) posseeix més de 100 filials actives distribuïdes entre Itàlia, Hong Kong, Brasil, Regne Unit i Espanya. Podem combinar el coneixement local amb l’experiència global per oferir una assistència molt especialitzada a candidats i ocupadors.

La zona d’Itàlia on va néixer el nostre grup és el bressol de la indústria de l’embalatge i l’automatització. Les empreses capdavanteres en aquests camps tenen la seva seu aquí, cosa que ens ha permès tenir un profund coneixement d’aquestes indústries.

Som persones que creixem i aprenem cada dia, i que estem atentes a les necessitats i demandes del mercat; amb aquest leitmotiv la nostra empresa ha desenvolupat la seva experiència en diversos sectors crucials: tecnologia de la informació, moda, sector farmacèutic, HoReCa (HOTELS, Restaurants i Càterings), aliments i begudes, agricultura, salut, automatització, etc.

El nostre secret?

WORK AS YOU PLAY
PLAY AS YOU WORK

Els nostres valors

SENTIT DE LA COMUNITAT

Pyou és conscient de la importància del paper que desenvolupen les empreses de recursos humans en la millora de la societat, a més presta una especial atenció a l’hora de donar suport a la gent jove, a les dones i als treballadors de més de 50 anys; tant en la seva incorporació o progressió al mercat laboral. Pyou té com a objectiu aportar valor a les comunitats i llocs que allotgen les nostres filials. Com a Grup, donem suport a les associacions de recerca mèdica, associacions per a la infància i cooperatives socials: tota una oportunitat per participar en projectes únics i carregats de significat i així enfortir iniciatives que millorin el benestar col·lectiu. També patrocinem importants iniciatives esportives i culturals. Aquestes activitats permeten donar visibilitat a la nostra marca a través dels valors positius de l’esport i la cultura i apropar-nos cada dia més als nostres clients.

INCLUSIÓ SOCIAL

Hi ha un desajust global entre habilitats i requisits que crea la paradoxa següent: més de 7 milions de llocs de treball queden vacants, malgrat que gairebé 200 milions de persones estan actualment aturades. Ajudar les persones a millorar la seva ocupabilitat és la finalitat principal dels diversos programes i iniciatives que Pyou organitza; aquestes activitats inclouen formació professional, escolta, orientació, pràctiques i avaluació d’habilitats. Totes aquestes accions, dutes a terme en col·laboració amb institucions públiques i privades, són completament gratuïtes per als participants en aquests programes.

Pyou ofereix suport de moltes maneres, tant als empleats interns com als candidats externs. Per als empleats interns i els candidats de més de 50 anys, Pyou ofereix nombrosos cursos de formació que persegueixen el perfeccionament i l’actualització de les seves capacitats, amb l’objectiu que no perdin la feina o puguin trobar noves oportunitats que s’ajustin a les seves necessitats i capacitats. Per als estudiants hi ha un projecte, “Lavoropiù goes to school”, que té com a objectiu orientar els estudiants d’institut, donant-los a conèixer les diferents possibilitats que hi ha al món laboral.

EQUITAT I DIVERSITAT

Com a empresa que treballa amb persones, Pyou valora la diversitat i fomenta la igualtat d’oportunitats per a tothom, independentment de l’origen ètnic, les habilitats físiques, el gènere o l’edat. Els empleats i candidats s’avaluen imparcialment: en el procés de reclutament només es tenen en compte les competències, les qualificacions i la motivació. Lavoropiù sempre ha tingut un alt percentatge d’empleades dones. De fet, avui dia el 80% dels empleats del Grup són dones, i aquestes tenen les mateixes oportunitats i remuneració que els seus col·legues homes.

SOSTENIBILITAT MEDIOAMBIENTAL

Des del primer dia, Pyou ha crescut com un tipus de corporació ecològica i sostenible: això forma part de la nostra identitat. Estem compromesos amb la protecció del medi ambient i amb la sostenibilitat amb vista a les generacions futures, així com amb la millora de l’esfera humana de la nostra societat.

L’ús del plàstic a les oficines i a les àrees de restauració ha estat eliminat. Pyou ha instal·lat filtres d’aigua per evitar els dispensadors de plàstic i ha proporcionat a cada empleat una ampolla d’aigua personal. En la mesura que sigui possible, en objectes com les tasses o els bolígrafs, el plàstic ha estat reemplaçat per paper reciclat. Una tradició important del nostre grup és donar a cada empleat un regal de Nadal. Recentment hem dedicat aquests regals al planeta. El bosc de Lavoropiù, que compta amb 600 arbres a 5 països d’Àfrica i Amèrica del Sud, i els més de 500 ruscs a tot Itàlia, aquestes són algunes de les últimes donacions de Pyou per impactar positivament al planeta.

Per saber més sobre els patrocinis i iniciatives de Lavoropiù:

Passió pel que fem. Som experts en persones.

On sigui que operem, les empreses i els candidats reconeixen la qualitat, la transparència i l’eficàcia del suport que Pyou proporciona al llarg de totes les etapes dels serveis de reclutament i R.H. que ofereix. Per a nosaltres, la nostra feina no es compon només d’una sèrie d’activitats relacionades amb els recursos humans; més aviat el nostre veritable objectiu és donar solucions i consells a persones de debò, a persones com nosaltres.