Skip to main content

Recruitment & HR Consulting

Pyou, per a Persones com Tu

Especialistes en Selecció y Consultoria de RRHH

El nostre principal objectiu com a especialistes en reclutament és
fer que les empreses i els candidats es trobin mutuament. Connectar empreses i candidats

Pyou posa a disposició d’empreses i candidats una àmplia gamma de serveis perquè el món del treball sigui més senzill. Som la projecció internacional d’una empresa italiana líder en la selecció i el reclutament de personal i consultoria de recursos humans.

La nostra experiència global, el nostre coneixement del mercat local, la nostra agilitat i flexibilitat i un equip especialitzat de reclutadors experts són les peces que fan possible el servei que oferim als mercats català, espanyol i portuguès des de la nostra oficina al districte 22@ de Barcelona.

Pyou és digital

El món cada vegada és més digital.

Els productes i serveis es digitalitzen, desmaterialitzen i desmonetitzen. És un altre canvi de paradigma que posiciona l’àrea de la tecnologia a l’epicentre de tot.

El treball remot o smartworking, els serveis web i digitals, la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic, l’anàlisi de dades, les necessitats socials i la ciberseguretat representen el nucli de les empreses preparades per a enfrontar els desafiaments de la nova economia global i exponencial.

I a Pyou estem preparats per a això.

Assessors i reclutadors de talent

El talent es busca i s’identifica, i el procés de reclutament de Pyou està estructurat per identificar els punts forts i diferencials dels candidats per a que completi i satisfaci els requeriments de la teva empresa. Gràcies a la nostra extensa base de dades, responem de manera ràpida i eficaç a les peticions dels nostres clients: des del reclutament fins als serveis de consultoria. Dona una ullada a les nostres solucions de negocis.

Candidats

Empreses

Reclutadors

Assessors

En un moment de canvis extraordinaris, construïm junts el futur de les relacions laborals

654000
TALENTS DESCOBERTS
600
PERSONES PYOU
74
DONES IMPARABLES
100
OFICINES A TOT EL MÓN

Com Pyou pot ajudar-te en aquesta recerca

Per CANDIDATS

Estàs buscant un nou repte a la teva vida o carrera professional? Hi ha un món d’oportunitats professionals esperant-te fora, Pyou t’ajuda a descobrir-ho!  No hi ha arxius carregats

  En aplicació del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual es va obrir el text reintegrat per la Llei de l'Estatut dels comerciants, del Reial decret legislatiu 5/2000, de 4 d'agost, pel qual es va obrir el Text reintegrat per la Llei d'infraccions i sancions en l'ordre social i per la Llei 15/2022, de 12 de juliol, integral per a la igualtat de tracte i la no discriminació, aquesta oferta s'ha d'adreçar a qualsevol persona, sense discriminació de gènere, educació, nacionalitat, etc.

  Si us plau, llegiu atentament la política de privadesa disponible a la pàgina web Privacitat i afegiu al currículum l'autorització per tractar les vostres dades personals, d'acord amb el Reglament UE núm. 679/2016 i la legislació espanyola vigent (Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i garantia dels drets digitals).

  No s'inclouen dades que pertanyen a categories concretes (dades que revelen l'origen racial o ètnic, opinions polítiques, creences religioses o filosòfiques, afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques destinades a identificar de manera única una persona física, dades relacionades amb l'orientació sexual de salut).

  L'informem que no requereix, en la primera fase de recepció de sol·licituds, l'enviament de documents identificatius o altra documentació burocràtica (per exemple, informació personal, dades o codis relatius a sistemes de pagament) i els nostres anuncis mostren sempre una direcció de correu electrònic per rebre sol·licituds amb un dels següents dominis de l'empresa: @pyou.es / @lavoropiu.it

  L'aconsellem prestar especial atenció a qualsevol comunicació que aparentment estigui vinculada a la nostra marca i sol·licitar l'enviament de documents escanejats per participar en seleccions i/o consultes, especialment amb indicacions de correu electrònic amb dominis diferents als esmentats anteriorment. En cas de dubte, posa't en contacte amb nosaltres a través d'un dels nostres canals per obtenir tota la informació necessària.

  Per EMPRESES

  Pyou fa que el procés de trobar, seleccionar i contractar el candidat adequat per a la teva empresa sigui més ràpid i fàcil. Amb Pyou contractar és senzill

   Aquest formulari està dirigit únicament a Empreses/Pymes per a relacions entre empreses. Totes les dades personals recollides mitjançant aquest formulari seran tractades per Lavoropiù Iberia S.L. (responsable del tractament) només per a aquest propòsit específic, en compliment del Reglament de la UE 2016/679 (Reglament General de Protecció de Dades). Si vols obtenir més informació sobre els estàndards de protecció de dades i els teus drets com a persona interessada, visita la nostra Privacitat.

   Què pot fer Pyou per tu

   Els nostres serveis

   Si voleu trobar i contractar nous talents, us ajudarem mitjançant el nostre servei de reclutament especialitzat.
   Pyou t’ajudarà amb el procés de selecció tant si la teva empresa es troba al sector de la tecnologia de la informació, de la salut, farmacèutic, automatització, menjar i beguda, enginyeria, ciència, moda i molts altres sectors.

   Aquest servei se centra en el reclutament de perfils estratègics de gestió, tant mitjans com superiors. L’enfocament de consultoria de Pyou prestarà una atenció especial als objectius de l’empresa en termes de creixement empresarial i desenvolupament futur.
   Oferim aquest servei per seleccionar perfils estratègics i especialitzats, tant per posicions intermèdies com alts càrrecs.

   Gràcies al nostre abast internacional, Pyou és el teu soci ideal a l’hora d’identificar candidats altament qualificats a tot el món. Els serveis opcionals de PEO (Professional Employers Organization) et permetran operar fàcilment i sense complicacions, no només a Barcelona, ​​sinó a la resta d’Espanya i Portugal.

   Aquests serveis estan pensats per a empreses que estiguin interessades en un procés de reclutament diferenciat que inclogui eines d’avaluació. Les empreses que necessitin entendre en profunditat les possibilitats relacionades amb els recursos humans que tenen a la seva disposició, trobaran a la consultoria de Pyou el suport que estaven buscant.

   Novetats

   El Camí Cap Endavant: Com la Mobilitat Es Transformarà per al 2035

   | Notícies | No Comments
   En un món en constant evolució, la mobilitat es troba en un punt crític de transformació. A mesura que ens acostem al 2035, és imperatiu entendre com les noves tecnologies,…
   Impulsant el Futur del Treball: Com les Empreses de RRHH Estan Acabant amb l'Atur i la Inestabilitat Laboral

   Impulsant el Futur del Treball: Com les Empreses de RRHH Estan Acabant amb l’Atur i la Inestabilitat Laboral

   | Notícies | No Comments
   El panorama actual del mercat laboral presenta una dualitat: mentre que alguns sectors prosperen, altres s'enfronten a l'ombra de l'atur i la inestabilitat laboral. En aquest context, les empreses de…
   Desenvolupament de la força laboral: la perspectiva Pyou sobre els empleats sènior i qualificats

   Desenvolupament de la força laboral: la perspectiva Pyou sobre els empleats sènior i qualificats

   | Notícies | No Comments
   A Pyou, entenem el paper fonamental que exerceix una força laboral qualificada en el futur de les empreses i l'economia. Els nostres coneixements aprofundeixen en el panorama laboral d'Espanya i…