Skip to main content

Lavoropiù: Combinant talent amb oportunitats

Lavoropiù: Combinant talent amb oportunitats sense fronteres

Pyou, la identitat internacional de Lavoropiù, és un nom prominent al sector de reclutament i consultoria de recursos humans. Amb la seu principal a Bolonya, Itàlia, l’empresa compta amb més de 100 oficines actives distribuïdes a Itàlia, Hong Kong, Brasil, Regne Unit i Espanya. La combinació única de coneixements locals i experiència global de Lavoropiù permet als candidats i ocupadors beneficiar-se de la seva àmplia experiència.

La ciutat de Bolonya té una rica història a les indústries de l’empaquetament i l’automatització, amb moltes empreses líders encara ubicades a la regió. Això ha donat a Lavoropiù l’oportunitat de desenvolupar una comprensió profunda d’aquests sectors mentre creix i aprèn cada dia. En estar atents a les necessitats i demandes del mercat, l’empresa ha expandit la seva experiència en diversos sectors crucials, incloent-hi tecnologia de la informació, moda, farmacèutica, HoReCa (Hotels, Restaurants i Càtering), aliments i begudes, agricultura, salut, automatització i altres.

 

Orígens

Lavoropiù va ser fundada el 1997 a Itàlia, com una agència d’ocupació i reclutament centrada a trobar els millors talents per a empreses de diversos sectors. El model de negoci de l’empresa consistia a crear solucions personalitzades per a les empreses, permetent expandir-se i prosperar en un mercat competitiu. Al llarg dels anys, Lavoropiù s’ha adaptat al mercat laboral, en canvi, constant, adoptant estratègies innovadores per ajudar tant els sol·licitants d’ocupació com els ocupadors a trobar la seva parella perfecta. L’èxit i el creixement de l’empresa han estat impulsats pel seu compromís amb l’aprenentatge continu i la capacitat per adaptar-se a les diverses necessitats de les indústries que atén.

 

Empoderament de les dones a Lavoropiù: fomentant la inclusió i reduint la bretxa de gènere

A Lavoropiù sempre ens hem compromès a fomentar una cultura d’inclusió i equitat de gènere dins de la nostra organització. El nostre enfocament a la presència femenina dins de l’empresa ha modelat profundament la nostra identitat i valors. Des del principi, hem dedicat els nostres recursos a produir un enfocament autènticament acollidor i comunicatiu, emfatitzant el costat humà del reclutament i posant les persones i les seves capacitats al centre.

Creiem que les dones han tingut un paper crucial en el nostre èxit en aportar qualitats valuoses com a comunicació efectiva, col·laboració, flexibilitat, resiliència, coratge i determinació. El nostre objectiu és maximitzar la presència femenina dins la nostra organització i multiplicar les possibilitats de creixement empresarial basat en aquests valors.

A la nostra cerca per reduir la “bretxa de gènere”, hem implementat diverses iniciatives, inclòs un pla de benestar corporatiu orientat al benestar dels nostres empleats i les seves famílies, atorgant feina a temps parcial per a mares que es reincorporen i oferint serveis d’assessorament per a empleats que s’absenten per baixa parental. A més, proporcionem capacitació i oportunitats de desenvolupament professional personalitzades, encoratjant als nostres empleats a assumir nous projectes i desafiaments.

El nostre compromís amb la promoció de la igualtat de gènere s’estén a la contractació de talents joves que han completat recentment la seva educació. El nostre objectiu és proporcionar a aquestes persones un entorn de suport on puguin adquirir habilitats valuoses i créixer professionalment.

Amb el nostre projecte únic, Nice 2NEET Her!, ens esforcem per crear connexions directes amb institucions i organitzacions locals per abordar el problema de la inactivitat femenina a la força laboral. En centrar-nos en la capacitació professional, busquem estimular noves habilitats i capacitats entre les dones joves, contribuint al desenvolupament de comunitats inclusives.

Guiat per una líder femenina, Lavoropiù es dedica a abraçar l’energia i la creativitat de les dones, creient que una societat incapaç de fer-ho està en un desavantatge significatiu al món modern.

 

Lavoropiù i les escoles: construint una xarxa d’habilitats i oportunitats

A Lavoropiù creiem en el poder de la passió, l’oportunitat i el valor. Aquests valors fonamentals, expressats en la visió de la nostra empresa, impulsen el nostre recorregut dins les escoles italianes. Amb el temps, hem establert relacions virtuoses amb diversos interessats als territoris on operem, particularment escoles i empreses.

La nostra àmplia presència geogràfica ens permet connectar estretament amb empreses i districtes de producció, entenent les vostres necessitats de personal. Això sovint es tradueix en la necessitat de crear una xarxa entre empreses i escoles locals. Lavoropiù cerca tancar la bretxa entre el món laboral i l’educació recolzant tant els estudiants com les empreses en els seus objectius complementaris.

El nostre dedicat equip de reclutadors i experts en col·locació laboral interactua diàriament amb escoles i empreses per desenvolupar projectes valuosos. Ens enfoquem a reconèixer el talent en les noves generacions, guiant els estudiants en el descobriment de les seves passions, estimulant la curiositat i motivant-los a aprendre habilitats tècniques.

El nostre enfocament fomenta sinergies guanyadores entre escoles, famílies, empreses i estudiants, perseguint objectius clau com ara la valorització de l’estudiant, el compromís, la transparència i compartir testimonis de professionals experimentats. Creiem en la importància de l’orientació professional per a les generacions més joves, ja que en promou la inclusió i el reconeixement del talent.

Lavoropiù avalua els projectes individualment, tenint en compte les necessitats dels directors d’escoles, mestres i orientadors vocacionals i agents de col·locació laboral. Creem camins personalitzats construint una xarxa de valor entre escoles, empreses i comunitats, gràcies al suport del nostre dedicat equip d’escoles.

Lavoropiù Goes to School és un projecte que involucra escoles a tot Itàlia amb l’objectiu de guiar i donar suport als estudiants al món laboral. A través d’aquest projecte, organitzem seminaris, tallers i cursos de capacitació en col·laboració amb empreses locals importants interessades a conèixer i contractar joves talentosos. Els nostres reclutadors guien i donen suport als estudiants al món laboral, proporcionant-los coneixements valuosos i eines per ajudar-los a tenir èxit.

El projecte beneficia tant les escoles com les empreses. Les escoles obtenen una connexió real entre la vida acadèmica i el món laboral, enriquint la seva oferta educativa i millorant-ne l’atractiu. Les empreses es converteixen en part d’una xarxa virtuosa, assolint reconeixement en termes de marca ocupadora i responsabilitat social corporativa, i reduint el temps i el cost de contractar personal.

 

En construir una xarxa de col·laboracions entre empreses, escoles i estudiants, creem oportunitats no només per igualar l’oferta i la demanda de feina, sinó també per compartir coneixements i aprendre. El nostre enfocament continua centrat a posar les persones i les seves capacitats al centre de tot el que fem.

 

Objectius: Trobar l’aparellament perfecte per a empreses i empleats

Els serveis de l’empresa van més enllà del reclutament tradicional, oferint suport addicional, com a consultoria de RH, programes de capacitació i desenvolupament i gestió de nòmines, per ajudar les empreses i empleats a assolir el seu màxim potencial.

L’objectiu principal de Lavoropiù és connectar les empreses amb els empleats adequats, garantint un aparellament perfecte per a ambdues parts. En centrar-se a comprendre les necessitats específiques de cada empresa i avaluar les habilitats i qualificacions dels sol·licitants d’ocupació, Lavoropiù és capaç de generar solucions a mesura que resulten en relacions laborals reeixides i duradores. Pyou ofereix els mateixos serveis d’alta qualitat a escala internacional, exportant el saber fer i l’experiència tècnica de Lavoropiù i adaptant-se a les peculiaritats dels mercats locals.

 

Un cop d’ull a l’oficina de Barcelona

L’oficina de Lavoropiù a Barcelona és un testimoni del compromís de l’empresa per expandir els serveis i atendre el dinàmic mercat laboral a Espanya. Ubicada al cor de la ciutat, l’oficina acull un equip de professionals dedicats que s’especialitzen en diversos sectors, inclosos TI, enginyeria, finances i màrqueting.

L’oficina de Barcelona ha tingut un paper important en el suport al creixement de les empreses locals i l’atracció de talent internacional, i ha reforçat la posició de Lavoropiù com a líder mundial en reclutament. En aprofitar l’àmplia xarxa i l’experiència de l’empresa, l’equip de Barcelona ha tingut èxit a relacionar el millor talent amb les oportunitats adequades, contribuint al creixement econòmic i innovació a la regió.

 

Abraçant el creixement global: el continu compromís de Lavoropiù amb l’excel·lència en el reclutament

El recorregut de Lavoropiù des dels seus humils començaments a Bolonya fins a l’estatus actual com una potència internacional de reclutament, demostra la dedicació de l’empresa indestructible per trobar l’aparellament perfecte entre empreses i empleats. Amb una forta presència a diversos països, inclosa la vibrant ciutat de Barcelona, Lavoropiù està preparada per continuar la seva missió de connectar el talent amb les oportunitats, ajudant empreses i individus igual a assolir noves cotes d’èxit.